Mazeret Sınavları

Geçerli bir nedenle arasınav döneminde sınavlara katılamayan öğrencilerimizin, "Mazeret Sınav Başvuru Formu" ve mazeretlerini bildiren dilekçelerini gerekli belgelerle birlikte 11.Aralık.2020 tarihine kadar Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Lokman Çilingir'e (lokman.cilingir@omu.edu.tr) ve Bölüm Sekreterimiz Serkan Günay'a (citroen55@hotmail.com) mail ile iletmesi gerekmektedir.

Mazeret Sınav Başvuru Formu'na buradan ulaşılabilir. Başvurunuzun geçerli sayılabilmesi için bu formla birlikte mazereti bildiren dilekçenin ve gerekli belgelerin de gönderilmesi zorunludur.

Belirtilen tarihe kadar başvuran ve gerekçeleri geçerli bulunan öğrencilerimiz katılamadıkları sınavlar için mazeret sınavına girebileceklerdir. Mazeret sınavlarının 21-25 Aralık 2020 tarihlerinde yapılması planlanmaktadır. Mazeret sınav programı Bölümümüz sayfasında duyurulacaktır.

Bölümümüz sayfasından veya derslerin sorumlu öğretim elemanları tarafından yapılacak duyuruları takip etmek öğrencilerimizin sorumluluğundadır.