Ek Sınav Hakkı Duyurusu

Azami süresini dolduran ve azami öğrenim süresi sonunda kaydı silinen öğrencilere (2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren hazırlık sınıfı dahil ilişiği kesilenler, daha önce hiç alınmamış dersleri bulunanlar ve derse devam yükümlülüğünü yerine getirmeyen öğrenciler dahil) başvurmaları halinde ek sınavlarda faydalandıkları dersler dışında kalan dersler için (daha önce hiç alınmamış dersler ve devam yükümlülüğü yerine getirilmeyen dersler dahil) iki ek sınav hakkı verilecektir.

Bu kapsamda yer alan öğrenciler başvurularını, 15.11.2021-31.01.2022 tarihleri arasında Araş. Gör. Aslı Avcan’a (asli.avcan@omu.edu.tr), Ek Sınav Müracaat Formunu doldurup imzalayarak şahsen, posta, kargo ya da e-posta ile ulaştırmaları gerekmektedir. (Formun e-posta ile gönderilmesi durumunda da formun imzalı olması ve öğrencilerin sınava girdikleri gün formun basılı halini teslim etmesi gerekmektedir.)

Ek Sınav Müracaat Formu

SINAV TAKVİMİ

EK SINAV TARİHLERİ: 14-28.02.2022
EK SINAV SONUÇLARININ ÖİDB’ YE GÖNDERİLMESİ: 10.03.2022